قیمت 200,000 تومان

اشتراک گذاری :
2دیدگاه 1682 بازدید
کارگاه «چگونه از هنر در قصه‌گویی بهره ببریم؟»  "مادر و کودک" و "قصه- بازی- نمایش" برای پیوند ژرف‌تر میان بزرگترها با کودکان و یا کودکان با یکدیگر، با هدف ارتباط گیری از راه بازی و هنر شکل می‌گیرد. استاد جمال الدین اکرمی در این باره می‌گوید: «بیش از چهاردهه مربی و مدرس نقاشی، قصه گویی و سرگرمی‌های سازنده در کانون پرورش بوده‌ام. مدت‌هاست به این نتیجه رسیده‌ام ادامه کارمان به عنوان مربی شیوه‌های تازه‌ای می‌طلبد. شیوه‌هایی که با کودکان و نوجوانان امروز و هنر معاصر جهان همساز باشد.»
37 فروش
هر جلسه: 90 دقیقه
آفلاین
تعداد جلسات:3 جلسه
مربیان/ والدین/ محققان
گواهینامه پایان دوره
تعداد ویدئو: 9 فایل
260 دقیقه ویدئو
با کد تخفیف suncode این محصول را با 50 درصد تخفیف خریداری نمایید. یعنی: 100,000 تومان

در این دوره چی می‌آموزیم؟

در دوره‌‌های یاد شده و در بخش نقاشی، کودکان به‌ویژه با هنر مدرن از راه دیدن آثار هنرمندانی چون کاندینسکی از طریق تکه چسبانی یا نقاشی به شیوه هنرمندان امپرسیونیست کار را دنبال می‌کنند؛ در کارگاه قصه نویسی و نمایش از طریق داستان‌سازی و دیالوگ‌پردازی‌های لحظه‌ای همراه با حرکت و رویکردهای حسی و در کارگاه موسیقی از طریق صداسازها و ریتم‌پذیری‌ها.

ساخت ماکت با وسایل ساده از جمله فعالیت‌های کودکان در کارگاه حجم سازی و سرگرمی‌های سازنده است که در این دوره آموزش داده می‌شود.

  و در نهایت: تازگی و طراوت زندگی را از فرایند تغییر در فعالیت‌های آموزشی‌مان آغاز کنیم.

شرایط دریافت گواهینامه

در صورت ارسال تکلیف، که در ادامه خواهید خواند، گواهینامه‌ی این دوره به شما اعطا خواهد شد.

تکلیف «ارسال یک تجربه شخصی از استفاده از هنر در قصه‌گویی« است. تجربه‌های شما می‌‌تواند به صورت متنی و یا ویدیویی باشد. ضمناً در متن و یا فیلم ارسالی، به نام و نام خانوادگی، سن و تحصیلات خود نیز اشاره کنید.

تجربه‌‌ی خود را به این شماره در واتس‌اپ و یا تلگرام ارسال کنید:

۰۹۰۳۳۷۷۰۰۳۹

محتوای دوره

این دوره در سه جلسه‌ی 90 دقیقه‌ای در اسکای روم برگزار شده است. محتوای کامل این جلسه همراه با نکات مهم و پاسخگویی به سوالات در 9 ویدئو در اختیار شما قرار می‌گیرد. با خرید دوره و مشاهده این ویدئوها به جمع شرکت‌کنندگان دوره بپیوندید.

برای مشاهده ویدئوی دوره لازم است دوره را خریداری کرده و با نام کاربری خود به سایت وارد شوید.

جلسه‌ی اول

در این جلسه مفاهیم و اصول اولیه‌ی دوره بررسی می‌شود. شرکت‌کنندگان فرا می‌گیرند که هنر و قصه چه نقشی در زندگی دارد و نکات مهم در قصه‌گویی چیست. قصه کارکرد آموزشی دارد و دانش‌افزاست، و در کنار آن کارکرد زیبایی‌شناختی نیز دارد. یکی از موضوعات دیگر این جلسه، اهمیت دادن به قوه‌ی تجسم و تخیل کودکان است. قصه از محدوده‌ی واقعیت‌های زندگی روزمره فراتر می‌رود و کودک را وارد دنیای جادویی می‌کند. در این جلسه دربارۀ استفاده از موسیقی و بازیگری با صدا در قصه نیز بحث می‌شود.

 

جلسه‌ی دوم

جلسه‌‌ی دوم با بحث درباره‌ی آشنایی‌زدایی در هنر و قصه آغاز می‌شود. به گفته‌ی آقای اکرمی، ما در هنر قصه‌گویی با دو نوع ادبیات مواجهیم، ادبیات شهری و ادبیات روستایی. در این جلسه یاد می‌گیریم که چطور و چگونه رابطه‌ی بازی، نقاشی و تکه‌چسبانی را با قصه پیدا کنیم و از آن‌ها در قصه‌گویی استفاده کنیم.

 

جلسه‌ی سوم

در این جلسه می‌آموزیم که از موسیقی هم در قصه گفتن استفاده کنیم. بچه‌ها عاشق ریتم و موسیقی هستند و این باعث می‌شود قصه در ذهن آن‌ها ماندگار شود. عروسک‌های انگشتی، ماسک‌های کاغذی و پانتومیم هم از عنصرهای هنری دیگری هستند که قصه‌گو می‌تواند از آن‌ها استفاده کند. در انتهای این جلسه نیر، آقای اکرمی به پرسش‌های شرکت‌کنندگان پاسخ می‌دهند و دوره را جمع‌بندی می‌کنند.

مشاهده و دانلود محتوای آموزشی

جلسه اول (کلیک کنید)
جلسه دوم (کلیک کنید)
جلسه سوم (کلیک کنید)
درباره مدرس
جمال‌الدین اکرمی
جمال‌الدین اکرمی
مربی هنر، نویسنده و مربی نقاشی

من جمال اکرمی سال ۱۳۳۶ در سمنان به دنیا آمدم. کودکی‌هایم درکتابخانه کانون پرورش سمنان گذشت. سال ۱۳۵۵ به دانشگاه تهران رفتم و به تحصیل در رشته نقشه برداری و زبان فرانسه پرداختم. درسال ۱۳۵۶ به عنوان مربی نقاشی کانون پرورش در استان‌های گیلان و اصفهان مشغول کارشدم. پس از انقلاب در مجله کیهان بچه‌ها و سپس به عنوان معلم هنر در مدارس تهران کار کردم.

نمایش پروفایل

از این مدرس

نظرات

متوسط امتیازات

5
5.00 2 رای
200,000 تومان
2 نقد و بررسی

جزئیات امتیازات

5 ستاره
2
4 ستاره
0
3 ستاره
0
2 ستاره
0
1 ستاره
0

2 دیدگاه برای چگونه از هنر در قصه گویی بهره ببریم (کارگاه مادر و کودک)

  1. یگانه

    شور و شوق آقای اکرمی عزیز و سواد ایشون بی نظیر هست. کاش این دوره ها حضوری باشند تا بشه تمرینات عملی و کارگاهی برگزار یشه

    پاسخ
  2. اعظم خزاعی

    ممنون برای دوره مفیدی که برگزار شد. البته زمان کم بود و مطالب زیاد و کاش زمان دوره ها بیشتر شود.

    باتشکر

    پاسخ
دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا برای ارسال یا مشاهده تیکت به حساب خود وارد شوید