دوستان، عزیزان! کارگاه «چه افسانههایی را برای کودکان بگوییم و کدامها را نگوییم؟» برگزار شد. اگر نتوانستید شرکت کنید، اصلاً نگران نباشید! به زودی، این دوره به صورت آفلاین در دسترس شما خواهد بود و میتوانید این دوره را در سایت توکا بخرید. اخبار جدید ما را در این زمینه دنبال کنید. شرکتکنندگان این دوره گواهینامهی معتبر دریافت خواهند کرد.
کارگاه «چگونه از هنر در قصهگویی بهره ببریم؟» "مادر و کودک" و "قصه- بازی- نمایش" برای پیوند ژرفتر میان بزرگترها با کودکان و یا کودکان با یکدیگر، با هدف ارتباط گیری از راه بازی و هنر شکل میگیرد.
استاد جمال الدین اکرمی در این باره میگوید: «بیش از چهاردهه مربی و مدرس نقاشی، قصه گویی و سرگرمیهای سازنده در کانون پرورش بودهام. مدتهاست به این نتیجه رسیدهام ادامه کارمان به عنوان مربی شیوههای تازهای میطلبد. شیوههایی که با کودکان و نوجوانان امروز و هنر معاصر جهان همساز باشد.»
شما دوست من، حواست هست وقتی داری متنی مینویسی، همراه آن نوشته خودت را، سطح سوادت را، شیوهی نگاهت به دنیا و ارزش و اعتبار خودت را نیز -علاوه بر مقصود و هدف آن نوشته- آشکار میکنی؟ آیا حواست هست چه تصویری از جهان درونی خودت به دیگران نشان میدهی؟
یاران نازنین توکا، سالم نوشتن و سالم سخن گفتن، هم از نشانههای ذهن و اندیشهی سالم و هم یکی از اسباب و علل شکلگیری آن است. مسیر رشد در جهت خوب و پاکیزه نوشتن، نقطهی پایان ندارد و در جهان کلمات، همیشه چیزهای جدیدی برای آموختن هست. کارگاههای رایگان نگارش و ویرایش با ارایهی یک سری آموزشهای مقدماتی و ساده، در آغاز این مسیر، شما را همراهی میکند و کمکتان میکند انگیزه و اعتماد به نفس پیدا کنید تا باقی مسیر را خودتان تنها یا با کمک متخصصان این حوزه ادامه بدهید.
بیایید با هم شروع کنیم.